En del af

Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Watts Live ™

Følg strømmen i realtid

Nogle gange, kan det være nødvendigt (eller bare rart) at vide hvad der sker, når det sker. Watts Live™ er et lille kort, der nemt monteres i elmåleren i dit teknikskab. Hvert 5. sekund sender kortet data til Watts Energiassistent, så du hele tiden kan tage pulsen på dit elforbrug.

Se dit elforbrug live

Strømnørderi uden forsinkelser Watts Live™ er en ny teknologi, der giver dig et præcist billede af, hvordan dit strømforbrug faktisk ser ud — imens du bruger strømmen. Watts Live kortet sender nemlig data til dig hvert 5. sekund, som du kan følge i Watts Energiassistent appen

Find hjemmets strømslugere

Hvilke apparater bruger mest strøm? Med Watts Live™ opdager du hurtigt, hvilke enheder i dit hjem, der bruger mest strøm — eller hvornår dit hjem er særligt dyrt i drift. Du kan se, hvordan forbruget stiger blot sekunder efter, du har tændt for et apparat og ikke mindst hvordan dit forbrug falder med det samme, når du øver dig i at spare på strømmen.

​​Watts Live™

299 kr.

Følg med i realtid.

Vil du følge med i dit elforbrug? Du kan købe Watts Live™ i vores shop.

Nem og sikker installation

Du behøver ikke at være elektriker. Det er nemmere end nemt at installere Watts Live™ . Kortet skubbes ganske enkelt ind i din elmålers P1/HAN port (du kan se mere i denne video). Herefter følger du et par simple instruktioner på appen Watts Energiassistent, som automatisk forbinder dit Watts Live™-kort til dit Wi-Fi. Som sagt: Nemt.

Se mere

Kan du få Watts Live™?

Watts Live™ passer til de mest udbredte elmålere fra Kampstrup og Echelon, hvis du samtidigt bor i et område, hvor dit netselskab understøtter vores teknologier - og det kan du se lige her.

Netselskaber

Kamstrup

Watts Live™ til Kamstrup er kompatibel med elmålere fra Kamstrup Omnipower-serien og kan benyttes, hvis du bor i et af de understøttede netområder. Vær opmærksom på, at der kræves en Wi-Fi-forbindelse, som kan nås af din måler.

Echelon

Watts Live™ til Echelon er kompatibel med elmålere, der har typenummeret 83331 eller 83332. Står der Echelon på din elmåler samt et af disse to typenumre, passer måleren til Watts Live Echelon. Vær opmærksom på, at der kræves en Wi-Fi-forbindelse, som kan nås af din måler.

Anders Spur

Head of Product Development, Watts

“Det kan være enormt værdifuldt at få indblik i sit forbrug i realtid. Watts Live™ gør det ikke blot muligt at finde ud af, hvilke apparater der bruger mest strøm. Det bliver også mere motiverende at spare på strømmen, fordi man kan se effekten omgående”

Watts Energiassistent ™

Nemt og intuitivt overblik

Watts Energiassistent™ er en gratis app, der integrerer med Watts Live™ og nemt giver dig overblikket over dit forbrug på telefonen. Gør som mere end 600.000 danskere og hent appen i dag, så du kan gøre det nemmere at spare på energien og samtidig bidrage aktivt i klimakampen.

Watts Homegrid ™

Starten på noget større

Watts Live™ giver dig indblikket, men snart hjælper vi dig med at bruge din energi intelligent — helt automatisk. Med Watts Homegrid™ får du dit helt eget, automatiserede og vedvarende energisystem baseret på solceller. Det er godt for klimaet og godt for budgettet.

Se mere

Kom i gang

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer Watts Live™?

Med Watts Live™ kan du hurtigt finde ud af, hvilke enheder i dit hjem bruger meget strøm ved at se, hvordan forbruget stiger sekunder efter enheden bliver tændt.

Watts Live er en smart energimåler, der giver dig indblik i dit strømforbrug i realtid. Det lille kort sidder i dit teknikskab sender info om dit strømforbrug fra elmåleren til din app (Watts Energiassistent) helt ned til hvert 5. sekund. Du kan dermed straks se dit elforbrug på adressen, uanset om du er ude eller hjemme.

Bemærk: Watts Live™ til Kamstrup kan benyttes, hvis du har en Kamstrup Omnipower elmåler. Watts Live™ til Echelon kan benyttes, hvis du har en NES Echelon elmåler med typenummeret 83331 eller 83332.

Hvad er Watts Live™?

Watts Live™ er en smart energimåler, der sidder i dit teknikskab. Den giver dig et øjeblikkeligt indblik i dit strømforbrug ved at aflæse data fra din elmåler hvert 5. Sekund. Derefter sender den automatisk data til Watts Energiassistent-appen, så du kan følge med lige når du vil.

Du kan bestille den i vores shop her.

Kan jeg bruge Watts Live™ i min elmåler?

Det kommer an på udbyderen af din elmåler. Vi forhandler to typer Watts Live™: Watts Live™ til Kamstrup Omnipower og Watts Live™ til Echelon.

Watts Live™ er kompatibel med Kamstrup Omnipower målere og Echelon 83331 og 83332 målere. Du kan se her hvilke netselskaber, der kan benytte Watts Live™.

Watts Live™ kan bestilles her.

Må jeg selv installere Watts Live™ i min elmåler?

Ja, det må du, og det er faktisk nemt at installere. Du skal blot tilslutte Watts Live™ til din elmålers MEP/HAN port og derefter følge instruktionerne i Watts energiassistent-appen. Det er nemt at gøre, helt uden hjælp fra en elektriker.

1. Åben Watts Energiassistent appen og opret din bolig 2. Forbind til ’Eloverblik’ for historisk forbrugsdata ved brug af MitID 3. Vælg den bolig, hvor du vil installere Watts Live 4. Vælg ikonet ’Tilføj’ i menulinjen, derefter ’Tilføj Watts Live’. 5. Følg guiden for opsætning i appen, og glæd dig til at bruge Watts Live™. Her kan du se en kort installationsvideo til henholdsvis: NES Echelon elmåler og Kamstrup elmåler.

En del af

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12