Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Watts On™

Se det hele, forstå det vigtige

Lanceres: Efteråret, 2023

Intelligent styring af hele hjemmet Watts On™ lanceres senere på året. Den giver dig alt det, du har brug for, når det kommer til overblik og styring af energi, varme og vand. Med den gratis app kan du tracke dit energiforbrug, få anbefalinger og meget mere. Den integrerer desuden til Watts Homegrid™, så du kan styre og optimere dit strømforbrug helt automatisk.

1

Track dit forbrug og få anbefalinger

Hvor meget strøm kommer du til at bruge? Nu kan du endelig få hele overblikket på et sted. På dit dashboard kan du nemt følge med i dit aktuelle forbrug, din batteristatus og se hvilke typer af strøm, du bruger på hvilke tidspunkter.

Det giver dig præcist indblik, så du kan justere dit forbrug. Det giver også værdifuld data til fremtidige anbefalinger og prognoser for dine energibehov (og dit budget) i de kommende 3 måneder.

2

Se dit optimale budget

Hvor meget energi burde du bruge? Gennem avanceret teknologi holder vi øje med dit forbrug, så du ikke behøver at gøre det. Vi bruger informationen til at skabe et budget for dit aktuelle og fremtidige energiforbrug for det indeværende år baseret på dine forbrugsmønstre og indvirkningen fra vejrforhold. Samtidig ved vi, hvor meget energi en husstand på din størrelse normalt bruger. Det betyder, at vi kan fortælle dig, om du bruger over eller under normalen, ligesom vi kan guide dit forbrug i en mere effektiv retning.

3

Ingen ubehagelige overraskelser

Vi giver dig besked, hvis vi opdager noget usædvanligt Vil du gerne undgå, at dit forbrug stiger uden at du er klar over det? Watts On™ kender dit forbrug og vi giver dig besked, hvis der opstår uregelmæssigheder i dit system eller hvis dit forbrug overstiger de grænseværdier, du selv har sat.

Denne funktion gælder ikke kun for strøm, men også varme og vand. Så kan vi hurtigt advare dig om utætheder eller lignende, så du kan udbedre problemet før det vokser sig større.

4

Hvad er timeprisen i morgen?

Se prisprognosen og planlæg dit forbrug Vi har gjort det nemt for dig at se timepriserne, som de faktisk er – med tillæg og afgifter, så du får det fulde overblik. Samtidig bruger vi vores gode og store datakilder fra elmarkedet til at forudsige timeprisen 24 timer frem, så du nemt kan planlægge dit forbrug. Faktisk rækker vores prisprognoser fem dage frem i tid, hvis du vil planlægge i virkelig god tid.

5

Vi måler hele dit hjem

Alle typer af energi samlet ét sted Watts On™ hjælper dig ikke kun med dit elforbrug. Du kan også koble dit varme- og vandforbrug på dit dashboard, så du får et samlet overblik og helt styr på budgettet. Når både du og vi har overblik over dit samlede forbrug (per time) i løbet af ugen, kan både du og vi i langt højere grad effektivisere på tværs af el, varme og vand og på den måde gøre det hele mere bæredygtigt – for både klimaet og din økonomi.

6

Mål dit elforbrug lige nu

Watts Live™ er en intelligent og avanceret energimåler, der giver dig indblik i dit strømforbrug i realtid. Watts Live™ sender info om dit strømforbrug fra elmåleren til din gratis app hvert 5. sekund.

Det betyder, at du hurtigt kan finde ud af hvilke enheder i dit hjem, der bruger meget strøm, fordi du kan se ændringen så snart at enheden bliver tændt eller slukket. Watts Live™ kan købes i vores shop og installeres nemt i teknikskabet.

Se mere

Watts Homegrid™

Watts Homegrid™ er dit eget, intelligente og vedvarende energisystem. Vi har samlet de bedste solceller, batterier, ladere og meget mere i en samlet løsning, der er styret og optimeret af kunstig intelligens. Besparelser, bæredygtighed og fuld effektivitet. Helt automatisk.

Skabt til at hænge sammen

Watts Homegrid™ består af en række forskellige produkter og komponenter, der alle sammen er med til at effektivisere og automatisere dit energiforbrug med bæredygtighed og besparelser for øje. For kedeligt til at gøre det selv, for vigtigt til at lade være.

Læs mere

Watts Controller™

Lanceres: Efteråret, 2023

Controlleren er en lille men vigtig computer i dit teknikskab. En patenteret algoritme styrer produktion og lagring af energi, forudser dit forbrug og handler almindelig strøm til de bedste priser. Alt sammen helt automatisk.

Watts Charger™

Lanceres: Efteråret, 2023

Hurtig, elegant og rent faktisk smart. Watts Charger™ er verdens mindste 3-fasede lader til elbiler. Indstil den til at lade op til et bestemt tidspunkt med brug af vedvarende energi eller lad hurtigt op med billig strøm fra elnettet.

Invertere

Effektivitet, effektivitet, effektivitet

Inverteren er en integreret og uadskillelig del af Watts Homegrid™, fordi den helt automatisk og effektivt forbinder din hjemmelavede solenergi, dit husstandsbatteri og hjemmets eltavle.

Kom i gang

Årligt elforbrug*

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opretter jeg en måler via MitID?

Hvis du vil følge dit elforbrug sådan helt automatisk, så skal du oprette forbindelse til din elmåler. Dette kan du gøre uanset hvor, du køber din strøm. Du skal følge disse trin: 1. Åbn appen og log ind 2. Tryk på 'Tilføj måler' (menulinjen i bunden) 3. Tryk 'Ny måler' 4. Scroll ned til 'Andet selskab' 5. Følg vejledning og brug MitID Når du har oprettet forbindelse til måleren, så får du vist dit elforbrug pr. time og det kan hjælpe dig med at skifte vaner. Faktisk kan vi se, at aktive brugere skruer ca. 8% ned for deres forbrug, når de bruger appen.

Hvordan udregnes basisforbruget?

Basisforbruget er udregnet som et gennemsnit, så eventuelle strømafbrydelser eller lignende ikke påvirker visningen.

Gennemsnittet er baseret på de 3% laveste timemålinger i en rullende periode på 30 dage tilbage i tid. Dertil kommer, at udregningsmetoden i Watts vægter de nyeste minimumsmålinger højere i gennemsnittet end de gamle.

Hvis du ser dit basisforbrug i Watts for en hel dag eller et kvartal, er det en simpel summering af det udregnede basisforbrug.

Hvordan ser jeg mit daglige forbrug?

Du kan altid se dit daglige kWh-forbrug i appen. Du finder der ved at trykke på: ’Seneste uge’ på velkomstskærmen. Herefter vil du komme ind på en side med grafer, der viser dit daglige forbrug.

På denne side kan du også scrolle ned og under punktet: Variabelt forbrug / basisforbrug finde en graf, der viser dit timeforbrug. Hvis du ønsker det kan du også trykke på grafen og forstørre den.

Hvad er en klimavenlig strømzone?

Vi indikerer strømzoner med farver.

En grøn strømzone betyder, at CO2-udledningen er under dagens gennemsnit. En gul strømzone er på gennemsnittet er lidt derover. En sort strømzone vises, når CO2-udledningen er over dagens gennemsnit.

Oversigten over dagens strømzoner vises på baggrund af informationer fra Energinet.dk. Jo mere dit elforbrug finder sted i de grønne zoner, jo mindre bliver din samlede CO2-udledning.

Vi kan ikke svare på om strømmen i de grønne strømzoner er billigere end i øvrige strømzoner, da dette afhænger af din el-aftale. Distributionsselskaberne har i nogle områder lagt en højere pris pr. kWh mellem kl. 17-20, men vi forholder os alene til, hvordan strømmen bliver produceret. Er der overvægt af vedvarende energikilder, så viser vi som udgangspunkt en grøn strømzone.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12