Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Watts Homegrid™

Genialt.

En intelligent genvej til et grønnere energiforbrug. Energien kommer fra solceller på taget, mens hjernen i hele systemet sidder i teknikskabet: En patenteret algoritme, der konstant beregner og optimerer forbruget i et stabilt flow mellem hjemmebatteri og lejlighedsvise køb og salg til det offentlige net.

Dit hjem

Watts Homegrid™ er dit hjems nye, sammenhængende og intelligente energiløsning. Hver eneste komponent arbejder sammen for at gør dig uafhængig med vedvarende energi i en automatiseret og bekymringsfri hverdag.

Fordele ved
Watts Homegrid™

24-timers energiplan

Watts Homegrid™ optimerer og forvalter hele dit hjems energiforbrug. Den kunstige inteligens udregner hver dag en energiplan baseret på din husstands elforbrug, de aktuelle vejrforhold, dine ønsker, samt udviklingen af prisen på elnettet.

1

Tænker fem døgn frem

Økonomisk frihed og bæredygtighed året rundt. Dit system kan skabe unikke 5-døgnsprognoser og sørger løbende for at sælge, købe, dosere og styre energien i hjemmet, så du hele tiden er på forkant med dit energibehov.

2

Alt er automatisk

Din Watts On™ app giver dig hele overblikket på din telefon. Her kan du tilmed styre dit energiforbrug, men faktisk behøver du slet ikke gøre noget som helst. Systemet lærer dig løbende at kende og optimerer alting helt automatisk.

3

Vores produkter

Watts Charger™

Lanceres: Foråret, 2024

Hurtig, elegant og rent faktisk smart. Watts Charger™ er verdens mindste 3-fasede lader til elbiler. Indstil den til at lade op til et bestemt tidspunkt med brug af vedvarende energi eller lad hurtigt op med billig strøm fra elnettet.

Watts Controller™

Lanceres: December, 2023

Controlleren er en lille men vigtig computer i dit teknikskab. En patenteret algoritme styrer produktion og lagring af energi, forudser dit forbrug og handler almindelig strøm til de bedste priser. Alt sammen helt automatisk.

​​Watts Live™

499 kr.

Følg med i realtid.

Vil du følge med i dit elforbrug? Du kan købe Watts Live™ i vores shop.

Invertere

Effektivitet, effektivitet, effektivitet

Inverteren er en integreret og uadskillelig del af Watts Homegrid™, fordi den helt automatisk og effektivt forbinder din hjemmelavede solenergi, dit husstandsbatteri og hjemmets eltavle.

Batteri

Lagring i særklasse

BYD Battery Box er anderkendt som et af markedets med effektive lithiumbatterier. Det er kendetegnet ved lang levetid, maksimal sikkerhed, et robust design og stor miljøvenlighed.

Trackere

Lanceres: December, 2023

Følg det hele tættere. Vores Trackers giver et nøjagtigt og detaljeret indblik i hjemmets elforbrug og klimaegenskaber. Watts Power Tracker™ måler din helt ned til den enkelte elgruppe, og Watts Climate Tracker™ måler husets evne til at holde på energien.

Se det hele, forstå det vigtige

Watts On™ giver dig overblikket her og nu og ud i fremtiden. Du får komplet indsigt i hele din husstands energiforbrug, mens du samtidig kan se både den aktuelle elpris og præcise prognoser. Flere end 500.000 danskere bruger allerede vores nuværende app til at optimere deres energiforbrug.

Se mere

​​24/7

​​Følg dit forbrug og optimer dine planer for det kommende forbrug baseret på vores præcise prognoser for de kommende timepriser.

​​Bliv bedre

​​Sammenlign dit forbrug med andre. Hvor meget bruger andre husstande på din størrelse? Ligger du over eller under normen? Hvordan kan du blive bedre?

​​100%

​​Vi hjælper dig ikke kun med dit elforbrug. Du kan også koble dit varme- og vandforbrug på appen, så du får et samlet overblik og helt styr på budgettet.

Kom i gang

Start dit Watts Homegrid™ allerede nu med etablering af de rette solceller. Controlleren kobles på, når den udkommer senere på året. Vores rådgivere sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg sælge overskudsstrøm?

For at få betaling for overskudsstrømmen skal du indgå en aftale med en balanceansvarlig, som vil købe din solcellestrøm. Det er desværre ikke alle elselskaber, der kan tilbyde at købe din strøm. Du kan finde listen over, hvem der køber overskudsstrøm her.

Du behøver ikke at købe og sælge strøm hos det samme elselskab. Det kan i princippet godt være to forskellige aktører, men det kan dog skabe en lidt besværlig elregning i sidste ende. Dit eget strømforbrug er skattefrit. Hvis du sælger strøm for over 7.000 kr. pr. år til en balanceaktør skal du huske at indberette det til SKAT. Du kan læse mere på skat.dk

Hvordan sælger jeg overskydende strøm?

Hvis du vil sælge din overskydende strøm, skal du tage kontakt til en såkaldt balanceaktør.

Mens et almindeligt energiselskab leverer strøm til en kunde, er det en balanceaktør der køber og sælger energi på en elbørs – på dine vegne. Balanceaktørerne sender dagligt en prognose til Energinet. Den angiver, hvor meget strøm der bliver produceret i det kommende døgn. På den måde hjælper alle hinanden med en sikker drift af elnettet.

Når du tilmelder dit solcelleanlæg skal du bruge et GSRN-nr., som du får fra dit netselskab. Hvis ikke du har modtaget dit GSRN-nr. indenfor 2-3 uger efter montagen, så skal du kontakte dit netselskab. Du kan finde listen over balanceansvarlige i Danmark her.

Hvad er smart styring?

Smart styring er en automatisk styring af dine apparater i hjemmet, som du kan bruge til at starte dine apparater på bestemte tidspunkter. Det kan f.eks. være når strømmen bliver produceret med lavt CO2 aftryk pr. kWh eller når elprisen er lav.

Det betyder helt konkret, at Watts kan sætte din vaskemaskine i gang i løbet af dagen, når strømmen er grønnest eller billigst – endda også før et bestemt klokkeslæt. Skal du bruge vasket tøj kl. 17.00, sørger styringen for, at tøjet er klart der og at der er blevet vasket i det bedst mulige tidsrum.

Hvornår kan jeg få Watts Homegrid™?

Watts Homegrid™ er den næste generation af smart styring til hjemmet. Du kan se det som hele dit hjems nye energiløsning. Sammen med solcellerne og dit husstandsbatteri bidrager hver komponent til at gøre dig selvforsynende samtidig med, at du helt automatisk bruger din energi mest effektivt.

Vores team er lige nu ved at lægge sidste hånd på teknologien og den vil blive tilgængelig for alle i slutningen af 2023. Du kan dog sagtens gå i gang med dine solceller allerede nu.

Vores team sidder klar til at hjælpe dig i gang. Du kan kontakte os lige her.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12