En del af

Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

​​Intelligent i dag er bare normalt i morgen

Vi er kun lige begyndt

Watts™ er skabt af forskere, ingeniører, designere, udviklere og fagfolk, der alle arbejder mod samme mål: At give alle adgang til grøn, intelligent og vedvarende energi. Derfor udvikler vi konstant nye produkter og services, så Watts-platformen bliver bedre. Og så klimaet bliver bedre.

Roadmap

Vil du vide mere om de kommende produkter, services og funktioner? Vi har samlet et overblik her og vil løbende dele vores idéer, tanker og færdige løsninger. Uanset hvad vi arbejder på, er vi drevet af at gøre det så nemt og automatisk for dig som muligt at agere bæredygtigt omkring dit energiforbrug.

’Follow the sun’ EV Charger

En oplader, der elsker sol. Din næste oplader kan integrere vejrdata, så din bil bliver ladet mest muligt af solen i fleksible og automatiserede flows, hvor du ikke skal gøre andet end at koble din bil til, helt som du plejer.

5-døgns energiplan

Automatisk planlægning. Vi udvikler en præcis femdøgns-prognose for elprisen og dit energiforbrug. Fem døgn, er der virkelig brug for det? Ja, for med så lange og præcise prognoser, kan vi skabe små og automatiserede mirakler på energiplanlægningen.

Smart styring af oplader

Integrér din oplader med resten af dit hjem. Vi vil løbende optimere funktionaliteten i din biloplader, så du bl.a. kan trække på strømmen fra elbilen og styre alt på telefonen.

Automatisk varmeintegration

Vi tænker vand og varme med. Ved hjælp af den nyeste teknologi sørger vi for at varme og vand også bliver en del af Watts Homegrid™.

Watts Fusebox™

Dine sikringer bliver smarte. Alt kan optimeres i jagten på det optimale energisystem. Derfor arbejder vi på et helt nyt sikringsskab, der er fuldt integreret med Watts Homegrid™.

Smart Home

Automatisk styring af dine apparater. Snart vil vi styre, optimere og automatisere alle husets elektriske apparater, så energien fordeles og forbruges optimalt i løbet af døgnet.

​​Energi skal være klimavenlig

Watts™ har store ambitioner på klimaets og danskernes vegne. En helt ny, samlet og intelligent energiløsning gør boligen (næsten) selvforsynet med vedvarende energi - hjemmelavet strøm. Det er både godt for klimaet og for privatøkonomien.

Læs mere

​​​En intelligent genvej til et grønnere energiforbrug

Watts Homegrid™ er dit intelligente og vedvarende energisystem. Vi har samlet solceller, batterier, ladere og meget mere i én løsning, der er styret af kunstig intelligens. Besparelser, bæredygtighed og fuld effektivitet. Helt automatisk.

Læs mere

Intelligent styring

​​Watts Controller™ optimerer og forvalter hele dit hjems energi. Systemets komplekse algoritmer udregner daglige energiplaner baseret på din husstands elforbrug, de aktuelle vejrforhold, dine ønsker, samt prisudviklingen på det almindelige elnet.

​​En samlet pakke

​​Vi har samlet både solceller, batterier, inverter og en række innovative trackers i én løsning. Hjernen i hele systemet sidder i teknikskabet: En patenteret algoritme, der konstant beregner og optimerer forbruget i et stabilt flow mellem hjemmebatteri og det offentlige net.

​​Billig strøm på lager

​​Selvom vores solceller er særligt optimerede for lavtlys-klima, så vil der være dage og perioder, hvor solenergi ikke kan bære hele dit energiforbrug. Derfor sørger systemet automatisk for at købe den billigste energi på forhånd, så du aldrig betaler for meget.

Kom i gang

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få solceller?

Gennemsnitsprisen på køb af solcelleanlæg og installation ligger på ca. 70.000-120.000 kr. for et parcelhus med et årligt elforbrug på ca. 4.000 kWh. Du skal dog være opmærksom på, at prisen kan svinge alt efter anlæggets størrelse, effektivitet og type.

Et solcelleanlæg på 6 kW har en årlig produktion på ca. 5.800 til 6.000 kWh pr. år. Det kan dække en gennemsnitlig husstands årlige energiforbrug og potentielt også være i stand til at sælge den overskydende strøm.

Hvis du skal bruge et mere præcist estimat, så vil vi meget gerne tale med dig om en løsning tilpasset netop dit hjem. Du kan kontakte os lige her.

Er solceller miljøvenlige?

Det kræver energi og materialer at producere et solcellepanel, men man anslår at et solcellepanel er energimæssigt tjent hjem efter 2-3 år. I dag indgår vedvarende energi oftest til produktion af solcellepanelerne, men den præcise belastning afhænger af producenten og kan være svær at anslå helt præcist.

Ligeledes indgår transporten af solcellepanelerne typisk fra Asien til Europa også i energiomkostningen. I solcellepanelets levetid (ca. 25-35 år) vil solcellepanelet producere 100% grøn strøm, og når solcellepanelets levetid er slut, vil det blive genanvendt.

I dag kan ca. 90% af solcellepanelet genanvendes, og vi må antage, at der i takt med udbredelsen af flere og flere solceller i verden vil blive optimeret på denne proces, så endnu flere af panelernes materialer får nyt liv. Derfor tør vi godt sige, at solceller er en miljøvenlig investering og den bedst mulige vedvarende energiløsning.

Hvad er smart styring?

Smart styring er en automatisk styring af dine apparater i hjemmet, som du kan bruge til at starte dine apparater på bestemte tidspunkter. Det kan f.eks. være når strømmen bliver produceret med lavt CO2 aftryk pr. kWh eller når elprisen er lav.

Det betyder helt konkret, at Watts kan sætte din vaskemaskine i gang i løbet af dagen, når strømmen er grønnest eller billigst – endda også før et bestemt klokkeslæt. Skal du bruge vasket tøj kl. 17.00, sørger styringen for, at tøjet er klart der og at der er blevet vasket i det bedst mulige tidsrum.

Hvornår kan jeg få Watts Homegrid™?

Watts Homegrid™ er den næste generation af smart styring til hjemmet. Du kan se det som hele dit hjems nye energiløsning. Sammen med solcellerne og dit husstandsbatteri bidrager hver komponent til at gøre dig selvforsynende samtidig med, at du helt automatisk bruger din energi mest effektivt.

Vores team er lige nu ved at lægge sidste hånd på teknologien og den vil blive tilgængelig for alle i begyndelsen af 2024. Du kan dog sagtens gå i gang med dine solceller allerede nu.

Vores team sidder klar til at hjælpe dig i gang. Du kan kontakte os lige her.

En del af

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12