En del af

Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Min bedste strøm app til Android

Det er blevet nemmere end nogensinde før at holde styr på sit energiforbrug og spare penge på sin elregning. Takket være en række el spare apps til Android, kan du nu få adgang til værdifulde oplysninger om dit elforbrug. Ved at læse dette blogindlæg vil du blive klogere på et af markedets bedste el apps og hvordan den fungerer.

Følg dit elforbrug i en el spare app

El spare apps er en del af den stigende tendens inden for digitalisering af energibranchen og er designet til at hjælpe brugere med at administrere og overvåge deres elforbrug live.

En el app giver brugerne et omfattende og detaljeret indblik i deres energiforbrug. Ved at overvåge forbruget på time-, dag- og månedsbasis kan brugerne forstå deres energi forbrugsmønstre og identificere potentielle områder for energibesparelse.

Fordele ved el spare apps

Mange ønsker at spare på elregningen, men ved ikke hvor man skal starte. Derudover er der mange andre fordele ved at benytte sig af en el spare app end blot at spare penge på elregningen. Læs om disse fordele ved el spare apps nedenfor.

Live overvågning: En el-app giver dig mulighed for at overvåge dit energiforbrug på stedet. Du kan se, hvor meget strøm du bruger på et givet tidspunkt, hvilket hjælper dig med at forstå dit forbrugsmønster bedre. Du får også overblik over, hvor du bruger mest strøm og hvor du kan spare på elregningen. Hvis du bruger Watts Live™ kan du se det hele i realtid helt uden forsinkelser.

Bedre forståelse af forbrug: Ved at bruge en el-app får du en dybere indsigt i, hvordan du bruger strøm i løbet af dagen, ugen eller måneden. Det kan hjælpe dig med at identificere områder, hvor du kan reducere unødvendigt forbrug og spare penge.

Miljøbevidsthed: Ved at følge dit energiforbrug nøje bliver du mere opmærksom på dit aftryk på miljøet. Dette kan motivere dig til at træffe mere bæredygtige valg og reducere dit elforbrug.

En af de bedste strøm apps

Vi tør godt at sige, at Watts Energiassistent er en af de bedste elpris apps på markedet. Watts Energiassistent er intuitivt designet med nem adgang til væsentlige data. Appen er altså det ultimative værktøj til enkel og intuitiv overvågning af dit energiforbrug.

Gennem smart teknologi og brugervenligt layout giver appen dig mulighed for at holde øje med dit strømforbrug i detaljer og træffe velinformerede beslutninger med henblik på at reducere dit elforbrug. Vores app giver dig altså mulighed for at følge priserne på strøm, så du kan flytte dit forbrug til tidspunkter hvor der er billig strøm.

Udforsk Watts’ øvrige produkter.

Hvordan fungerer Watts Energiassistent til Android?

Watts Energiassistent som er en el spare app og et af markedets bedste strøm apps, og kan hentes helt gratis på din Android. El spare appen kan tilkobles Watts Live, som er et lille kort, der monteres i elmåleren i dit teknikskab.

Ved hjælp af Watts Live og Watts Energiassistent har du mulighed for at overvåge dit strømforbrug nøje. En af grundene til, at vores app er en af de bedste el apps på markedet skyldes, at du har mulighed for at se dit forbrug med det samme når du benytter appen i sammenspil med Watts Live kortet, hvor mange andre apps har en forsinkelse på 48 timer.

Derudover kan appen gøre dig klogere på, hvornår strømmen er billigst. Hvis du har solceller, kan du følge salget af el til elnettet.

Gør som 600.000 danskere og hent appen i dag

Vil du vide endnu mere om Watts?

Få dybere indsigt og viden om vores produktportefølje, få gode råd til håndtering af dit solcelleanlæg, få indblik i innovativ, vedvarende teknologi og meget mere.

En del af

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12