En del af

Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Min strøm app

Elpriserne er stukket af og flere og flere tænker over deres energiforbrug og benytter sig derfor af en strøm app. Watts’ strøm app, giver dig mulighed for at tracke og optimere dit elforbrug.

I dette blogindlæg kan du læse om fordelene ved at benytte sig af en el app og hvordan Watts’ elforbrug app fungerer og kan hjælpe dig med at optimere dit energiforbrug, spare penge på elregningen og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Der er mange fordele ved at benytte sig af en app til sit elforbrug, og flere og flere vælger at benytte sig af en strømforbrugs app. Nedenfor kan du læse om de fordele vi synes der er ved at benytte sig af en app til elforbrug.

Hvorfor skal du vælge en app til dit elforbrug?

Effektivt energiforbrug: En el app giver dig mulighed for at overvåge dit strømforbrug nøje. Ved at have adgang til realtidsdata kan du identificere unødvendigt højt elforbrug og træffe de nødvendige justeringer for at spare energi.

Økonomiske besparelser: Når du har indsigt i dit elforbrug, kan du identificere de områder, hvor du kan opnå besparelser både i forhold til din privatøkonomi og dit CO2-aftryk. Ved at reducere dit energiforbrug på strategiske tidspunkter, som f.eks. når elpriserne er lavest, kan du nedbringe dine eludgifter.

Bevidsthed om energiforbrug: En strømforbrugs app øger din bevidsthed om, hvordan du bruger elektricitet i din daglige rutine. Dette kan føre til mere ansvarlig brug af energi og en mere bæredygtig livsstil.

Smarte energitips: Nogle el apps tilbyder energitips og anbefalinger til, hvordan du kan optimere dit energiforbrug. Disse råd kan hjælpe dig med at identificere energislugende apparater og implementere energibesparende vaner.

Miljøvenlige valg: Ved at reducere dit elforbrug bidrager du til at mindske dit klimaaftryk og støtte bæredygtige energiløsninger.

Hvad er en strøm app?

Watts Energiassistent er en gratis strøm app, der giver dig realtidsdata over dit elforbrug, hvis du har købt Watts Live kortet og uden kortet tilkoblet kan du følge dit elforbrug helt ned på timeniveau med ca. 2 dages forsinkelse. Med et brugervenligt interface og nem adgang til vigtige oplysninger, er denne el app det ultimative værktøj til nemt og intuitivt overblik over dit energiforbrug.

Ved at kombinere den nyeste teknologi og brugervenligt design giver appen dig mulighed for at overvåge dit strømforbrug detaljeret og tage beslutninger for at reducere dit elforbrug.

Hos Watts er vi meget stolte af at kunne tilbyde en el app hvor man kan se sit forbrug i realtid når man benytter appen i sammenkobling med Watts Live kortet, hvorimod mange andre el apps viser dit elforbrug med 48 timers forsinkelse.

El appen Watts Energiassistent er knyttet til Watts Live, som er et lille kort, der nemt monteres i elmåleren i dit teknikskab og dermed sender data til din el app. Sætter du dit Watts Live kort til ‘live mode’ sender vi data til dig hvert 5. sekund og hvis ikke, så opdaterer vi automatisk dine data hvert 5. minut.

Udforsk Watts’ øvrige produkter.

Hvornår er el billigst?

Du kan finde ud af hvornår el er billigst med en app. Med en app til dit elforbrug har du muligheden for at spore tidspunkter med laveste elpriser. Watts’ strømforbrugs app analyserer strømpriserne i realtid og giver dig besked, når prisen på el er lavest. Ved at udnytte disse tidspunkter kan du planlægge dit elforbrug og spare på din elregning.

På baggrund af dit budget og dit elforbrug modtager du daglig feedback fra strøm appen, som giver dig en grøn, gul eller rød status på dit elforbrug. Den grønne farve indikerer, at dit forbrug er lavere end budgetteret.

Den gule farve indikerer, at dit forbrug overstiger budgettet med 0 - 30% og den røde farve indikerer at dit forbrug overstiger budgettet med mere end 30%. Derudover kan du følge elprisen time for time og se, hvornår strømmen er grønnest og billigst. Hvis du har solceller, kan du følge salget af el til elnettet.

Gør som 600.000 danskere og følg dit elforbrug med én app

Vil du vide endnu mere om Watts?

Få dybere indsigt og viden om vores produktportefølje, få gode råd til håndtering af dit solcelleanlæg, få indblik i innovativ, vedvarende teknologi og meget mere.

En del af

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12