En del af

Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Solceller og elbiler

De fleste boliger er egnede til solceller Alligevel er det vigtigt, at du gør dig en række overvejelser, før du investerer i et system. Vores eksperter har samlet fem faktorer, du bør tage i betragtning — og vi hjælper dig naturligvis også gerne videre, så du tager det rette valg.

En intelligent kombination

Hvis du allerede har en elbil eller overvejer at skifte til en grønere transportløsning, så kan solceller og elbiler snart være en fordelagtig kombination. Med Watts Homegrid™ får du nemlig en avanceret teknologi, som sammen med din elbil kan optimere dit forbrugsmønster og skabe en ekstra vedvarende energikilde.

Lad din elbil følge solen

Når du har solceller installeret som en del af dit Watts Homegrid™ system, åbner det op for en verden af muligheder for din elbil. Traditionelle ladestandere til elbiler kan faktisk være forbrugere af strøm fra elnettet, men med en intelligent stander kan du lade din elbil med solens energi. Med solceller og Watts Homegrid™ kan du endda styre ladningen, så den følger solens produktionskurve og bruger overskudsstrømmen fra dine solceller til at lade din elbil.

En fuldt intelligent ladestander

Watts tilbyder på nuværende tidspunkt enestående ladestandere fra førende producenter som Fronius og Kostal, der er semi-intelligente. Disse ladestandere tilpasser sig dynamisk solcelleanlæggets overskudsproduktion, så du kan køre på ren solcellestrøm i stort omfang. Med vores kommende EV-charger tager vi dog skridtet videre og kombinerer intelligent ladning fra elnettet med solenergi, prioriteret automatisk efter solens tilgængelighed og elpriserne.

Opnå den bedst mulige udnyttelse

Hvis du også har et husstandsbatteri, kan du maksimere dets potentiale ved at lade din elbil på de mest gunstige tidspunkter. Ved at udnytte batteriet til at dække spidsbelastningsperioder med høje elpriser, kan du undgå at trække fra elnettet. Vores intelligente ladestandere og styringssystemer, giver dig mulighed for at optimere både husstandsbatteri og elbils opladning for maksimal økonomisk fordel.

Vil du vide mere om Watts Homegrid™?

Watts Homegrid™ skaber en sammenhængende løsning, hvor solceller og elbiler arbejder i harmoni. Vores teknologi gør det enkelt for dig at køre på grøn energi og udnytte solenergi til din fordel. Med mulighederne for intelligent styring og optimering kan du trygt sætte kursen mod en mere bæredygtig og økonomisk fremtid. Du kan læse mere om Watts Homegrid™ lige her.

Vil du vide mere?

En del af

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12