En del af

Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Solceller og batterier

Optimér dit energiforbrug Når du vælger et solcelleanlæg, der dækker mere end 50 % af dit strømforbrug, åbner muligheden sig for at integrere et husstandsbatteri. Hos Watts hjælper vi dig med at vælge det rette batteri, så du kan optimere dit forbrug og din evne til at blive selvforsynende.

Opnå fleksibilitet og besparelser med dit batteri

Et husstandsbatteri til solceller giver dig friheden til at håndtere dit strømforbrug på en smartere måde. Når dine solceller producerer overskudsstrøm, eller når elnetpriserne er lavere, kan dit batteri lagre energi til senere brug. Den fleksibilitet gør det muligt at optimere dine eludgifter.

Valg af batteritype; Forstå forskellene

Der findes forskellige batteriteknologier, og den mest avancerede løsning til solcelleanlæg i hjemmet er Lithium Jern Fosfat (LiFePO4). Sammenlignet med Li-ion polymerbatterier, der anvendes i elbiler, er LiFePO4 mere holdbare og brandsikre. Dette gør dem ideelle til husinstallationer, hvor sikkerhed er altafgørende. Læs mere om sammenligningen mellem LiFePO4 og Li-ion polymerbatterier lige her:

Watts samarbejder kun med velrenommerede producenter, der har bevist deres pålidelighed og er bedst i test.

Batteri til solceller: Vælg den rette størrelse

At vælge den rigtige batteristørrelse afhænger af dit elforbrug og dine ønsker om selvforsyning. Et batteri bør kunne opretholde strømforsyningen i dit hjem indtil morgendagen, når solcellerne igen begynder at producere energi. Hvis dit elforbrug om natten er højt, er det afgørende at have tilstrækkelig batterikapacitet til at dække behovet fra kl. 17.00 til 22.00, når elpriserne typisk er højere. Watts hjælper dig med det rette valg ved at analysere dit forbrug.

Pris og behov hænger sammen

Prisen på et batterianlæg varierer afhængigt af størrelsen, og det er en investering i din fremtidige energiuafhængighed. Batterier kan koste mellem 40.000 kr. og 115.000 kr., afhængigt af kapaciteten (5,1 kWh til 22,1 kWh). Ofte tilbydes batteriet som en del af en pakkepris, der giver dig en samlet besparelse.

Intelligent energistyring: Watts Homegrid

Ved at implementere intelligent styring kan dit batteri ikke kun opbevare solcellestrøm, men også oplades fra elnettet, når priserne er lavere. Dette kan retfærdiggøre investeringen i et lidt større batteri. Batteriet fungerer også som en buffer i løbet af dagen, hvor det udligner udsving i energiproduktion og -forbrug. Læs mere om Watts Homegrid her.

Vil du vide mere?

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

En del af

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12