En del af

Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Medarbejderkampagne

En genial mulighed. For dig, din økonomi og klimaet.

Watts Homegrid til en unik pris Velkommen til Watts. Vi er en førende leverandør af fremtidens grønne energiteknologier og har samlet de bedste solceller, batterier, ladere og meget mere i én løsning som er intelligent styret og optimeret. Løsningen hedder Watts Homegrid og som en del af Andel familien kan du nu opleve fordelene til en unik medarbejderpris.

Hvilket tilbud passer dig?

OBS: Homegrid Controller lanceres snart!

Hvis du er ansat i Andel Holding eller et datterselskab, kan du få adgang til unikke tilbud og fordele hos Watts. Start din grønne omstilling i dag og find den rabatkode og det tilbud, der passer bedst til dine behov.

OBS: Vores Homegrid Controller er under kommerciel udvikling og lanceres snart.

Solceller og batteri: Udnyt solens kraft

Rabatkode: WKS

Med vores kampagne kan du drage fordel af betydelige rabatter på solcelle- og batteriinstallationer. Med homegrid reducerer du ikke kun din afhængighed af traditionelle energikilder, men du sparer også markant på energiomkostningerne. Vores kvalitetsbatterier muliggør lagring af overskydende solenergi, som du kan bruge, når solen ikke skinner. Ved at investere i batterier maksimerer du din energieffektivitet og reducerer dit miljøaftryk på en intelligent og bæredygtig måde.

Med denne kampagne, kan vi tilbyde dig:

 • 10% rabat på den samlede pris
 • Gratis Controller og gratis Lifetime abonnement til Homegrid (basic)
 • Gavekode til 5 Live-kort, der lader dig monitorere dit elforbrug i realtid.

Homegrid Controller:
Rent faktisk genialt

Rabatkode: WHS

Du har allerede solcellerne og batteriet fra Watts. Med Homegrid Controlleren får du en intelligent genvej til et grønnere energiforbrug. Energien kommer fra solceller på taget, mens hjernen i hele systemet sidder i teknikskabet: En patenteret algoritme, der konstant beregner og optimerer forbruget i et stabilt flow mellem hjemmebatteri og lejlighedsvise køb og salg til det offentlige net. Den giver dig mulighed for at styre og optimere din solcelle- og batteriløsninger på en smart og effektiv måde. Vi er sikre på, at denne fordel vil hjælpe dig med at maksimere dit grønne energipotentiale.

Med denne kampagne, kan vi tilbyde dig:

 • En gratis Controller, hvor Watts betaler installationen
 • Gratis Lifetime abonnement til Homegrid (basic)
 • Gavekode til 5 Live-kort, som du kan dele ud til venner og familie

Watts Live™

Rabatkode: WKL

Vil du se dit strømforbrug i realtid og finde hjemmets strømslugere? Mens de fleste teknologier viser dit strømforbrug med 48 timers forsinkelse, viser Watts Live™ dig det hele efter 5 sekunder.

Med denne kampagne, kan vi tilbyde dig:

 • Watts Live til 99 kr.
 • Overvåge dit energiforbrug i realtid, uanset om du er ude eller hjemme.
 • Nemt finde frem til hjemmets store strømslugere.
 • Se effekten af dine sparetiltag med det samme og optimere din grønne rejse.

Watts Live™-kort til venner og familie

Rabatkode: WHL

Hvis du allerede er bruger af Watts Live™ kender du allerede fordelene og trygheden i at kunne følge dit energiforbrug uden forsinkelser. Vil du dele dem med venner og familie? Så vil vi gerne give dig muligheden for at dele hele tre gratis Watts Live™ kort med dem.

Med denne kampagne, kan vi tilbyde dig:

 • Gavekode til 3 Live-kort, der lader dig monitorere dit elforbrug i realtid.

Sådan gør du


01

Benyt din arbejdsmail

Sørg venligst for at bruge din arbejdsmail, når du kontakter os for at aktivere kampagnen. Dette vil hjælpe os med at identificere dig som en berettiget medarbejder og sikre, at du får de rette rabatter og fordele.

02

Kontakt vores supportteam

Send en e-mail til vores support-team på support@watts.dk for at aktivere den ønskede kampagne. I mailen bedes du inkludere en eller flere af følgende titler i emnefeltet, svarende til den kampagne du ønsker at benytte. Vi hjælper dig i gang med det hele og skræddersyer et tilbud til dig med en unik pris.

Rabatkoder

 • "WKS": Vil gerne købe solceller
 • "WHS”: Har allerede købt solceller
 • "WKL”: Vil gerne købe livekort
 • "WHL”: Har allerede købt livekort

03

Vi kontakter dig

Vores support-team vil besvare din e-mail hurtigst muligt og guide dig gennem processen, så du kan drage fuld nytte af kampagnen. De kan besvare eventuelle spørgsmål og give dig yderligere information.

Strømnørderi uden forsinkelser Watts Live™ er en ny teknologi, der giver dig et præcist billede af, hvordan dit strømforbrug faktisk ser ud — imens du bruger strømmen. Live kortet sender nemlig data til dig hvert 5. sekund, som du kan følge i Watts appen.

Kampagnetilbuddene gælder alle som er en del af Andel familien

partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo

24 timers energiplan

Watts Homegrid™ optimerer og forvalter hele dit hjems energiforbrug. Den kunstige intelligens udregner hver dag en energiplan baseret på din husstands elforbrug, de aktuelle vejrforhold, dine ønsker, samt udviklingen af prisen på elnettet.

1

Tænker fem døgn frem

Dit system kan skabe unikke 5-døgnsprognoser og sørger løbende for at sælge, købe, dosere og styre energien i hjemmet, så du hele tiden er på forkant med dit energibehov.

2

Alt er automatisk

Din Watts On™ app giver dig hele overblikket på din telefon. Her kan du tilmed styre dit energiforbrug, men faktisk behøver du slet ikke gøre noget som helst. Systemet lærer dig løbende at kende og optimerer alting helt automatisk.

3

Den grønne omstilling starter i dit teknikskab

Du brænder for den grønne omstilling og vil gerne gøre en forskel. Du har gjort dig en masse overvejelser, skruet ned for energiforbruget og måske endda anskaffet dig grønne energiløsninger. Alligevel har vi alle vores tvivl. Kan man overhovedet gøre en forskel alene? Det kan du nu med (geniale) solceller fra Watts.

Vil du vide mere om Watts?

Vi har vigtige ambitioner på dine og klimaets vegne Siden 2018 har vi arbejdet ihærdigt på at skabe banebrydende energiteknologier, hvor intelligente løsninger hjælper mennesker og virksomheder til et smartere energiforbrug. Det er godt for klimaet, økonomien og fremtiden.

Om Watts

En del af

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12