En del af

Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Få el priser her og nu

Planlæg dig til en billigere elregning, ved at følge og se elpriser pr. time. Det er her, at vores el app “Energiassistenten” kommer ind i billedet. Med vores el app og Watts live kortet, kan du administrere og overvåge dit energiforbrug.

Det helt særlige ved vores el app er, at du har mulighed for at se dit elforbrug og dine elpriser live når du også benytter vores Watts Live kort, som er tilknyttet din elmåler, hvor mange andre apps viser dit elforbrug med 48 timers forsinkelse. Få derfor hjælp til el priser her og nu med vores app Energiassistent.

Læs mere om hvor man kan se elpriser time for time, vores app og meget mere omkring strømpriser i dag nedenfor.

Hvad er min elpris?

Din aktuelle elpris afhænger af, om du ved dit elselskab betaler en fast pris eller variabel pris. Ved en fast pris, ligger elprisen fast i en given periode og du betaler altså det samme beløb for én kWh.

Hvorimod hvis du betaler variable, vil du betale markedsprisen for el og prisen kan derfor svinge meget. Faktisk kan dine elpriser svinge pr. time, når du vælger en variabel pris.

Hvordan beregnes din elpris?

Mange danskere mener, at det er svært at aflæse sin elregning og forstå strømprisen i dag. Nedenfor har vi listet hvad de fleste elregninger indebærer og dermed hvilke faktorer som din aktuelle elpris beregnes ud fra.

Forbrug af elektricitet: Dette er den primære del af din regning, og det er det beløb, du betaler for den faktiske mængde elektricitet, du har brugt i løbet af faktureringsperioden. Prisen pr. kWh fastsættes af din el leverandør.

Abonnementsgebyr: Mange el leverandører opkræver et fast abonnementsgebyr pr. måned ud over forbruget for at dække administrative omkostninger.

Nettarif: Nettarif dækker omkostningerne ved at overføre elektriciteten fra kraftværkerne til dit hjem gennem elnettet

Skatter og afgifter: Din elregning omfatter forskellige skatter og afgifter, som er fastsat af regeringen. Disse skatter og afgifter omfatter moms, energiafgifter mm.

Hvor kan man se elpriser time for time?

Det har faktisk aldrig været nemmere at finde information omkring elprisers dagspris. Der findes nemlig masser af gratis el apps som kan hjælpe dig med at se din strømpris i dag. Hos Watts er vi meget stolte af at kunne tilbyde en el app hvor man kan se sin elpris live, altså dine el priser her og nu.

Opnå aktuel elpris med Watts Energiassistent

Tilgå dit elforbrug nemt og bekvemt med vores gratis el app. Med Watts Energiassistent har du mulighed for at optimere og reducere dine el priser her og nu. Appen er tilkobles til Watts Live, som er et lille kort, der monteres i elmåleren i dit teknikskab.

Sætter du dit kort til ‘live mode’ vil du modtage data hvert 5. sekund og hvis ikke, så opdaterer vi automatisk dine data hvert 5. minut.

Du behøver ikke engang holde øje med appen, hvis du er nervøs for om din strøms timepris vil overstige dit budget. Du har mulighed for, at bede vores app om at sende dig notifikationer, hvis dit forbrug overstiger de værdier, du har indstillet i appen. Derudover kan appen gøre dig klogere på, hvornår strømmen er grønnest og billigst.

Gør som 600.000 danskere og hent appen i dag

Vil du vide endnu mere om Watts?

Få dybere indsigt og viden om vores produktportefølje, få gode råd til håndtering af dit solcelleanlæg, få indblik i innovativ, vedvarende teknologi og meget mere.

En del af

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12