En del af

Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Spar penge med et af markedets bedste solcelleanlæg med batteri

Ønsker du at spare penge på din elregning og samtidig bidrage til en bæredygtig fremtid? Så er et solcelleanlæg med batteri den perfekte løsning til dig. Hos Watts, har vi samlet et af markedets bedste solcelleanlæg med batteri, solcellepaneler, solcelle inverter og meget mere i en samlet løsning.

Watts er skabt af forskere, ingeniører, designere, udviklere og fagfolk, som alle arbejder mod, at give alle adgang til grøn, intelligent og vedvarende energi. Gør dig selv og miljøet en tjeneste ved at investere i et solcelleanlæg med batteri fra Watts.

Hvordan fungerer solcelleanlæg med batteri?

Solcelleanlæg med batteri er en avanceret og bæredygtig løsning til at udnytte solenergi effektivt. Disse anlæg fungerer ved hjælp af solcellepaneler, en solcelle inverter og batteri lagring for at opnå optimal ydeevne og næsten uafhængighed fra elnettet.

Solcelleanlægget begynder med solcellepaneler, der er placeret på en solrig placering som tagfladen. Disse paneler består af solcellemoduler, der omdanner solens lys til elektrisk energi ved hjælp af fotovoltaisk effekt.

Når solcelleanlægget producerer mere energi, end der øjeblikkeligt er brug for, sendes overskuddet til batteriet i stedet for at sendes til elnettet. Batteriet fungerer som en lagringsenhed, der gemmer overskydende energi til senere brug, såsom om aftenen eller i perioder med begrænset sol.

Læs meget mere om solceller her.

BYD Battery Box
Batteri til solcelleanlæg

Der findes mange forskellige batterier til solcelleanlæg. Vores BYD Battery Box er anerkendt som et af markedets bedste solcelleanlæg med batteri. BYD Battery Box er kendetegnet ved lang levetid, maksimal sikkerhed, et robust design og stor miljøvenlighed.

Læs meget mere om priser på batterier til solcelleanlæg her.

Lille solcelleanlæg med batteri eller 6 kW solcelleanlæg med batteri?

Et lille solcelleanlæg med batteri er ideelt til mindre husholdninger eller sommerhuse, hvor energiforbruget er lavere. Det er en mere kompakt og skalerbar løsning, der passer til lavere energibehov. Et lille solcelleanlæg med batteri kan give dig mulighed for at være selvforsynende med grøn energi og opnå næsten uafhængighed fra elnettet. Du kan lagre overskydende energi i batteriet og bruge den om aftenen eller i perioder med lav solindstråling.

På den anden side er et 6 kW solcelleanlæg med batteri mere egnet til større boliger eller bygninger med et højere energiforbrug. Et 6 kW solcelleanlæg med batteri har en større kapacitet til at generere elektricitet og lagre energi. Med en større solcellekapacitet og batterikapacitet kan du producere og opbevare mere energi til dit daglige forbrug. Et 6 kW solcelleanlæg med batteri kan give dig en betydelig reduktion i din elregning og bidrage til en mere bæredygtig energiforsyning.

Både et lille solcelleanlæg med batteri og et 6 kW solcelleanlæg med batteri kan være effektive og økonomiske løsninger afhængigt af dit energiforbrug og behov. Vores eksperter er altid klar til at hjælpe dig hvis du er i tvivl om hvilket solcelleanlæg som passer bedst til dig og dine behov. Kontakt os her.

Vi installerer det hele for dig

Hvis du ønsker at investere i et af de bedste solcelleanlæg med batteri, så sørger vi hos Watts for det hele. Vores rådgivere finder den bedste løsning til dig, vores teknikere kommer og sørger for, at alt bliver installeret og dit system kører optimalt og helt af sig selv.

Vil du vide endnu mere om Watts?

Få dybere indsigt og viden om vores produktportefølje, få gode råd til håndtering af dit solcelleanlæg, få indblik i innovativ, vedvarende teknologi og meget mere.

En del af

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12