Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Et tomt tag er spildt potentiale

Pænt tag eller pænt øv?

Solceller pynter ikke på dit pæne tag. Men det tilgiver du nok, når du ser hvad en god solcelleløsning betyder for privatøkonomien, samfundet og klimaet. Med solceller fra Watts kan du skabe din egen vedvarende energikilde, der tilmed er uafhængig af udsving på det offentlige elnet.

01

Lav din egen vedvarende energi til både hjemmet og bilen

02

Bliv selvforsynende og spar penge med avanceret teknologi

03

Gør din bolig klar til fremtiden og få værdien til at stige

Steen

Trustpilot

“Solceller igennem Watts har været et perfekt forløb. Vi fik i efteråret 2022 opsat solceller igennem Watts. Hele forløbet fra rådgivning over salg og opsætning samt instruktion har været helt fantastisk. Aftalerne blev holdt. Kan kun anbefale Watts”

En investering i fremtiden Solceller er ikke kun en investering i en grønnere fremtid. De kan også få værdien af dit hus til at stige, mens du samtidig sparer på elregningen — både fordi du laver din egen strøm, men også fordi du kan sælge ud af den strøm, du har i overskud.

Hvad koster et solcelleanlæg?

Prisen på et solcelleanlæg og komplet installation ligger typisk mellem 72.000 og 150.000 for et parcelhus med et årligt elforbrug på 4.000 kWh. Den store prisforskel er udtryk for lige så store forskelle i familiers behov for anlæggets størrelse, effektivitet og type.

123.456

Få et tilbud og gratis rådgivning

Vi hjælper dig selvfølgelig med solcellerne hele vejen fra den første rådgivning til dit færdige anlæg. Den rette løsning kommer an på din ejendom, lokation, dit forbrug og meget mere. Kontakt os i dag for at høre mere.

Årligt elforbrug*

Tag kontrollen over din energi

Solceller

Den nyeste teknologi

Watts bruger Winaico-solceller, designet med den nyeste half cell teknologi. Panelets særlige opdeling minimerer effekttabet under energiproduktionen.

Gør som mere end 500.000 danskere og hent Watts Energiassistent i dag.

Rent faktisk vedvarende

Solceller er en ren og vedvarende energikilde, der skaber minimal forurening. Dine bæredygtigt producerede solceller vil sammen med dit batteri og din inverter være en del af et yderst effektivt setup, der giver dig hjemmelavet strøm — selv når der er skyer på himlen.

Dit setup

Vi er klar til at hjælpe dig

Solceller kan virke som en stor beslutning, men samtidig er det en god investering — for dig og for klimaet. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre, så du kan nå til den rette beslutning.

Kontakt os

Hvis der sad solceller her kunne de producere strøm til hele husstanden (og lidt til naboen)

Skaf billigt. Sælg dyrere.

Dit solcellesystem producerer selvfølgelig mest strøm i dagtimerne. Derfor vil du nogle gange producere mere strøm, end du kan bruge eller lagre. Overproduktionen kan sendes ud på elnettet, hvor du vil få den rå elpris pr. kWh.

Vi er med dig hele vejen

Vi tager os af det hele: Rådgivning, installation og service og al den hjælp du skal bruge, for at dit system kører optimalt og helt af sig selv.

Kontakt os

Vejledning og tilbud

Vi vejleder dig til at vælge den helt rigtige energiløsning, der specifikt vil dække netop dine behov.

1

Teknikerbesøg

Vores tekniker besøger dig og kontrollerer, at den valgte løsning er den mest velegnede til din ejendom.

2

Køb og montering

Vi aftaler et passende tidspunkt for installationen, hvorefter vores erfarne installatører klarer det hele.

3

Smart energiløsning

Du er nu klar til at opleve fordelene ved en intelligent og vedvarende energiløsning.

4

Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Årligt elforbrug*

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12