En del af

Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Solceller med batteri: Optimer dit energiforbrug

Find solceller med batteri hos Watts. Med vores solceller med batteri er det nemt at optimere dit energiforbrug og opnå større uafhængighed fra elnettet. Uanset om du ønsker solceller med batteri til dit hus eller solceller med batteri til din elbil, har vi den rette løsninger til dig. Nyd godt af ren og grøn energi, samtidig med at du sparer penge på din elregning med vores batterier til solceller.

Hvordan fungerer solcellebatterier?

Et batteri til solceller fungerer som en energi lagerenhed, der gemmer den overskydende strøm, som solcelleanlægget genererer. Når solcellerne producerer mere energi, end hvad der øjeblikkeligt forbruges, kan overskudsstrømmen omdirigeres til batteriet i stedet for at blive sendt ud på elnettet.

Ved at bruge et batteri til solceller kan man udnytte solenergien mere effektivt og opnå større uafhængighed fra elnettet. Det gør det muligt at bruge solenergi, selv når solen ikke skinner, og reducerer behovet for at købe elektricitet fra traditionelle energikilder. Det er en smart måde at maksimere udnyttelsen af solenergi og gøre brug af den, når det er mest hensigtsmæssigt og omkostningseffektivt.

Alt i én samlet løsning

Vi har samlet de bedste solceller, batterier, ladere og meget mere i en samlet løsning. Watts Homegrid™ er dit hjems nye, sammenhængende og intelligente energiløsning. Hver eneste komponent arbejder sammen for at gør dig uafhængig med vedvarende energi i en automatiseret og bekymringsfri hverdag. Systemet består af en række integrerede komponenter, som du kan læse mere om nedenfor.

Modtageren

1

Watts benytter sig af Winaico solceller som modtageren. Winaico solceller er blevet godkendt med de tungeste miljø- og klima certificeringer og anerkendt med de største priser. De skiller sig ud med et elegant design på ydersiden, men det er den avancerede teknologi indeni, der virkelig gør en forskel. Med en af markedets højeste ydeevner og dokumenteret minimalt effekttab sikrer Winaico-panelerne, at du får maksimal energiproduktion.

Fordeleren

2

Den energi, som genereres af dine solceller, kommer i form af jævnstrøm, men de elektriske systemer i dit hjem opererer normalt med vekselstrøm. Derfor er det nødvendigt at omdanne energien fra solpanelerne, så den kan anvendes i dit hjem. Dette er, hvor inverteren kommer ind i billedet, og den udgør en integreret del af Watts Homegrid™. Uanset hvilken af vores invertere du vælger, vil den intelligent forbinde alle tråde mellem den solenergi, du selv producerer, og det offentlige elnet.

Energilagring

3

Watts har et samarbejde med BYD Battery Box, som er et af markedets mest effektive solcelle batterier. BYD-batterier leveres i skalerbare moduler, hvilket betyder, at vi altid kan finde den bedste løsning af solcelle batterier til dit hjem. Udover dette er BYD-batterierne designet uden brug af miljøskadelige tungmetaller og har en speciel lithium-teknologi, der sikrer ekstra robusthed, selv i det krævende nordiske klima.

Derfor skal du vælge solceller med batteri

Uafhængighed fra elnettet: Solceller genererer strøm ved hjælp af solens energi. Når du tilføjer et batteri til dit solcelleanlæg, kan du gemme overskydende energi, som ellers ville gå tabt. Dette betyder, at du kan forbruge solenergi, selv når solen ikke skinner eller om natten, og dermed reducere din afhængighed af elnettet.

Reduktion af elregninger: Ved at bruge solceller med batteri kan du drastisk reducere dine elregninger. Ved at udnytte solenergi og gemme overskydende strøm i batteriet kan du minimere dit forbrug af el fra elnettet og dermed spare penge på lang sigt. Jo mere solenergi du bruger direkte fra dine solceller og batteri, desto mindre afhængig bliver du af traditionelle energikilder, der kan være underlagt stigende priser.

Bæredygtighed og miljø fordel: Solceller med batteri er en miljøvenlig løsning. Ved at bruge solenergi reducerer du din afhængighed af fossile brændstoffer og mindsker dine CO2-udledninger. Dette bidrager til at bekæmpe klimaforandringer og fremme en mere bæredygtig fremtid. Ved at tilføje batteri lagring til solcellerne øger du effektiviteten af ​​dit solcelleanlæg og reducerer behovet for at trække på eksterne energikilder.

Watts er skabt af forskere, ingeniører, designere, udviklere og fagfolk, som alle arbejder mod, at give alle adgang til grøn, intelligent og vedvarende energi.

Priser på batterier til solceller

Prisen på batterier til solcelleanlæg varierer afhængigt af kapacitet og teknologi og kan variere et par hundrede kroner til et par tusinde kroner. Prisen på batteri til solceller stiger i takt med størrelsen, og du kan forvente, at det vil koste mellem 40.000 kr. og 115.000 kr. alt efter hvor meget, solcelle batteriet skal kunne yde (5,1 kWh til 22,1 kWh). Oftest kan du finde solceller med batteri på tilbud, hvis du vælger en samlet pakke. Hos Watts tilbyder vi alt i én samlet løsning. Gør dig selv uafhængig af elnettet med batterier til solceller. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at skabe en mere bæredygtig og økonomisk fremtid. Vores rådgivere finder den bedste løsning til dig, vores teknikere kommer og sørger for, at alt bliver installeret og dit system kører optimalt og helt af sig selv.

Vil du vide endnu mere om Watts?

Få dybere indsigt og viden om vores produktportefølje, få gode råd til håndtering af dit solcelleanlæg, få indblik i innovativ, vedvarende teknologi og meget mere.

En del af

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12