En del af

Kom i gang

Få intelligent styring af din egen vedvarende energi. Det hele starter med et uforpligtende tilbud fra én af vores rådgivere.

Bliv klogere på grøn energi

Grøn energi, også kaldet vedvarende energi, er en energikilde, som udleder minimale mængder af CO2 og er en afgørende del af vores alles bæredygtige fremtid.

Overvejer du at skifte til vedvarende energi? Der er mange fordele ved vedvarende energi og du kan blive klogere på dem og meget mere omkring vedvarende energi i dette blogindlæg.

Hvad er vedvarende energi?

Vedvarende energi er energi, der trækkes fra energikilder, der ikke kan udtømmes og ikke skader miljøet. Denne type energikilde erstatter brugen af fossile brændstoffer som kul og olie, begge kendt for at have betydelige negative miljømæssige påvirkninger. Grøn energi omfatter for eksempel solenergi, som omdanner sollys til elektricitet, og vindenergi, der udvindes ved hjælp af vindmøller.

Fordele ved vedvarende energi

Overvejer du at bytte konventionel energi ud med vedvarende energi? Der er mange fordele ved at investere i vedvarende energi. Derfor vil vi gennemgå de fordele der er ved at investere i en grøn energikilde i dit hjem.

Miljøvenlig energiløsning: Ved at benytte vedvarende energi vælger du en yderst bæredygtig løsning til din varme og elektricitetsforsyning, hvilket resulterer i en positiv påvirkning af miljøet. Dette valg bidrager ikke blot til reduktion af CO2-udslippet, men understøtter også den globale indsats mod klimaforandringer. Grøn energi udgør derfor det ideelle valg for personer, der stræber efter at reducere deres CO2-aftryk.

Hurtig opvarmning af din bolig: Ved at investere i en grøn energi løsning sikrer du dig en effektiv metode til at opvarme dit hjem. Varmepumper er udbredte og kendte for deres evne til at levere hurtig og effektiv opvarmning af boliger. For dig betyder dette, at du kan opnå en behagelig temperatur i dit hjem på kort tid, hvilket er særligt vigtigt i de kolde vintermåneder. Vi kan hjælpe dig med at integrere din varmepumpe i din energiløsning.

Uendelige ressourcer: Sol og vind er uudtømmelige ressourcer, der garanterer en vedvarende energiforsyning. Dette giver os mulighed for at opretholde en pålidelig og vedvarende energiforsyning og denne vil forblive tilgængelig for de kommende generationer.

Spar på dine energiomkostninger: Investering i grøn energi kan potentielt medføre fremtidige økonomiske besparelser, i form af lavere energiomkostninger.

Nem vedligeholdelse: Efter implementeringen af vedvarende energi kræves der minimal vedligeholdelse, da omkostningerne ved drift er beskedne. Dette betyder, at du efter installationen næsten ikke behøver bekymre dig om vedligeholdelsen af din grønne energi løsning.

Hvad er forskellen på konventionel og vedvarende energi?

Konventionel energi, som kommer fra fossile brændstoffer som kul og olie, er begrænset og udleder betydelige mængder CO2. Vedvarende energi er det modsatte. Det er ren, bæredygtig og fri for de miljømæssige udfordringer, vi ser med traditionel energiproduktion.

Former for grønne energikilder

Solceller: Solceller er en af de mest populære former for grønne energikilder. Solceller konverterer sollys direkte til elektricitet. De kan installeres på taget eller andre solrige områder af dit hjem for at generere elektricitet og reducere din afhængighed af konventionel strøm.

Varmepumpe: En varmepumpe er en energikilde, der justerer indendørstemperaturen ved at hente varmeenergi fra luft, jord eller vand. Varmepumper findes i flere varianter og tilbyder energieffektiv opvarmning, køling og reducerer energiomkostninger samt miljøpåvirkning.

Opnå grøn energi med Watts

Med Watts får du adgang til den nyeste teknologi i form af solceller, der både er driftssikre, effektive og meget holdbare. Med denne energikilde kan du generere din egen bæredygtige energi og sælge overskydende strøm tilbage til elnettet.

Læs mere om vores solcellepaneler. Med Watts Homegrid™ og en varmepumpe kan du styre dit varmeforbrug og er du kunde hos en af vores forsyningspartnere kan du derudover skabe unikke indsigter i både varme- og vandforbrug via vores app Watts On™.

En del af

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12